Un bărbat a încercat să se arunce de pe un pod din BucureştiUn bărbat a vrut să se arunce de pe un pod de pe Dâmboviţa, luni după-amiază, acesta fiind oprit de poliţiştii locali şi transportat la Spitalul "Alexandru Obregia" din Capitală pentru investigaţii medicale, anunţă instituţia într-un comunicat de presă.

Pod Vacaresti
Pod Văcăreşti

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost depistat de poliţişti în zona Văcăreşti din Capitală. Agenţii au observat că acesta escaladase balustrada unui pod de pe Dâmboviţa şi le-a dat de înţeles poliţiştilor că vrea să se arunce în râu.

Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că dorea să-şi pună capăt vieţii din cauza problemelor sociale, fiind abandonat la naştere şi crescut într-o casă de copii. Bărbatul le-a mai spus agenţilor că, de mai mulţi ani, trăieşte pe străzile Capitalei.

Poliţiştii l-au convins pe bărbat să renunţe la gestul său, după care l-au predat pe bărbat Serviciului de Ambulanţă. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul "Alexandru Obregia" pentru investigaţii medicale.

Etichete: Bucureşti, sinucidere, sinucidere bucuresti, tentativă de sinucidere

0/4 COMENTARII
Gicu
04 May 19:19
+0
VOTURI
-0
@Fox - amice, mai citește puțin. Tentativa de suicid este considerată URGENȚĂ psihiatrică și se internează. Polițiștii au procedat corect. Pute pământul de "specialiști" în nimic, ca tine, care își dau cu părerea fără a avea habar despre ce vorbesc...
ondulatoru
04 May 17:19
+0
VOTURI
-0
ce ondulat e podu ... uau ... ce frumos ...
Fox
03 May 19:36
+0
VOTURI
-0
Si ca fapt divers.... inca un exemplu de cunostinte grmaticale extrem de putine ale "redactorilor" B356":

Podul nu este PE Dambovita ci PESTE ea! Mai invatati! Cat de inculti puteti sa fiti????
Fox
03 May 16:17
+0
VOTURI
-0
"L-au predat serviciului de Ambulanta" - -adica au amanat inevitabilul si s-au spalat pe maini. De ce la Ambulanta? Ambulanta este serviciu social? Politia nu stie ce sa faca cu el! Ambulanta nu are ce sa faca, nu este o urgenta medicala, deci l-au dus la boli psihiatrice. Acestia o sa ii dea drumul pentru ca nu au cum sa il tina! Si omul o sa ajunga fix in aceeasi situatie! Dar toata lumea e fericita ca si-a facut treaba!

Pacientul e mort! Sau o sa fie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE