Un bărbat a intrat DEZBRĂCAT în lacul din Parcul Herăstrău pentru a prinde o lebădăUn bărbat a intrat dezbrăcat în lacul din Parcul Herăstrău şi a încercat să prindă una dintre lebedele din ţarcul amenajat pentru păsări. Acesta va fi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Un barbat a intrat DEZBRACAT in lacul din Parcul Herastrau
Un bărbat a intrat DEZBRĂCAT în lacul din Parcul Herăstrău

"Astăzi (luni, n.r.), în jurul orei 10, în parcul Herăstrău, a fost depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a intrat dezbrăcat complet în apa lacului, încercând să ajungă la ţarcul special amenajat pentru păsări. Intenţia sa a fost de a captura una din lebedele aflate în zona respectivă", arată Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Un echipaj al Serviciului Ordine şi Linişte Publică din Poliţia Locală a Capitalei şi poliţişti de la Secţia 2 l-au preluat pe bărbat, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

"Tânărul - care la controlul medicilor de pe ambulanţă nu a prezentat probleme psihice şi nici nu a fost depistat ca fiind sub influenţa alcoolului - a refuzat să-şi explice gestul", a precizat Poliţia Locală.

Etichete: barbat dezbracat bucuresti, bărbat dezbrăcat herăstrău, Herăstrău, lac herăstrău

0/2 COMENTARII
Cris
19 Sep 23:31
+0
VOTURI
-0
A incercat sa braconeze, dar e cercetat pentru ultraj, adica pentru faptul c-a intrat dezbracat in apa??

Haoleo, pirando! Puteti sa prindeti lebedele, da' sa fiti imbracati!
Cris
19 Sep 15:12
+0
VOTURI
-0
Deci a inceput lumea sa vaneze de foame, in ciuda cresterii economice, cea mai mare din UE.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE