Un bărbat a murit în arestul Poliţiei Capitalei după o săptămână de greva foameiUn bărbat care fusese arestat pentru furt din societăţi comerciale a murit în această dimineaţă în arestul Poliţiei Capitalei, după ce timp de o săptămână a fost în greva foamei, cazul fiind cercetat de procurorii Parchetului Capitalei.
 

Un barbat a murit in arestul Politiei Capitalei, dupa o saptamana de greva foamei (foto: realitatea.net)
Un bărbat a murit în arestul Poliţiei Capitalei, după o săptămână de greva foamei (foto: realitatea.net)

După ce a fost arestat preventiv, bărbatul a fost dus în arestul Secţiei 5 din Capitală, au declarat surse din poliţie.

În 11 iulie, când bărbatul a anunţat că va intra în greva foamei, a fost transferat în arestul Poliţiei Capitalei, pentru a fi supravegheat medical. Aflat în refuz de hrană de o săptămână, bărbatul a decedat marţi dimineaţă. Acesta anunţase anterior că nu se simte bine, au precizat sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a spus că procurori din Parchetul Capitalei şi poliţişti fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului. "În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti şi lucrători ai Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului, cadavrul bărbatului fiind transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru necropsie", a declarat Alexandru Niculae pentru citynews.ro.

Etichete: Bucureşti, Capitală, greva foamei, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE