Un bărbat a murit și alţi trei au fost răniți, după ce au fost loviți de un meteorit în IndiaUn bărbat a murit, iar alţi trei au fost răniți după ce au fost loviți de un meteorit în India.

Un barbat a murit si alti trei au fost raniti, dupa ce au fost loviti de un meteorit in India (Foto b1.ro)
Un bărbat a murit și alţi trei au fost răniți, după ce au fost loviți de un meteorit în India (Foto b1.ro)

Incidentul a avut loc în statul indian Tamil Nadu, iar cazul este cercetat de oamenii de știință, deoarece un astfel de caz a mai fost consemnat acum 200 de ani.

Potrivit rt.com,  citat de b1.ro, un bărbat, șofer de autobuz, a murit după ce a fost lovit de obiectul care a provocat un crater cu adâncimea de peste un metru. În acest incident, au mai fost rănite trei persoane.

Familia șoferului de autobuz a primit despăgubiri în valoare de 100.000 de rupii (1.500 de dolari), anunțul fiind făcut de premierul statului indian Tamil Nadu, Jayalalithaa Jayaram.

Cercetătorii analizează acum cauzele acestui incident ciudat, din cauza faptului că acești meteoriți de obicei se dezintegrează până să ajungă la sol, ori cad în oceane sau zone izolate. Ultimul deces cauzat de un meteorit a fost înregistrat în anul 1825.

Etichete: crater, India, meteorit, mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE