Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul nouă al unui bloc din centrul CapitaleiUn bărbat în vârstă de 62 de ani ameninţă că se aruncă de la etajul nouă al unui bloc de pe strada Iancu de Hunedoara din Capitală, susţinând că este suspectat de cancer şi că de curând şi-a pierdut locul de muncă, au declarat, luni, oficiali din Poliţia Capitalei, informează Mediafax. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul său.

blocuri din Bucuresti
blocuri din Bucureşti

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie ale Secţiei 1 şi o echipă de negociatori din cadrul Poliţiei Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, spune că s-a hotărât să-şi ia viaţa după ce a fost concediat, fiind suspect şi de cancer, au precizat sursele citate.

Luni dimineaţa, acesta a ieşit la geamul apartamentului în care locuieşte şi a ameninţat că se sinucide. "La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie de la Secţia 1 din Capitală şi o echipă de negociatori din cadrul Poliţiei Capitalei. Oamenii legii au reuşit să-l convingă pe acesta să renunţe le gestul său extrem", a declarat pentru RTV.NET purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Etichete: bărbat, cancer, sinucidere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE