Un bărbat care și-a ucis soția a evadat dintr-un spital din Italia. A fost găsit tocmai în RomâniaUn român care și-a ucis soția în februarie a evadat din spitalul de psihiatrie din Italia, unde era internat. Bărbatul a fost găsit de polițiștii români în județul Hunedoara. 

Un barbat care si-a ucis sotia a evadat dintr-un spital din Italia. A fost gasit tocmai in Romania
Un bărbat care și-a ucis soția a evadat dintr-un spital din Italia. A fost găsit tocmai în România

Un român a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia la începutul acestei luni. Bărbatul a fost diagnosticat cu grave probleme psihice după ce, în februarie, și-a ucis soția.

Bărbatul a fost depistat de Poliţia Română în județul Hunedoara. 

În urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroul Sirena, la data de 24 august 2015, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ. Hunedoara au depistat, în localitatea Călan, judeţul Hunedoara, un bărbat, de 29 de ani.

Lucian V. era căutat de autorităţile italiene, de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr –un spital de psihiatrie din Italia.

Acesta şi-ar fi omorât soţia în luna februarie, iar ca urmare a unei expertize medicale care a arătat că suferă de grave probleme psihice, a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona.

Cel în cauză urmează a fi prezentat Curţii de Apel Alba, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Sursa: realitatea.net

Etichete: evadat, Italia, poliţişti, român

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE