Un bărbat cere daune de peste 15.000 euro de la RADET, după ce un copac al Regiei i-a distrus maşinaLa nici o săptămână după ce Tribunalul București a admis cererea RADET de intrare în insolvență, un copac aflat pe un teren al Regiei s-a prăbușit peste un autoturism parcat în apropiere și l-a distrus în proporție de până la 80%, potrivit profit.ro.

Copac pe masina
Copac pe maşină

Proprietarul a cerut despăgubiri RADET, iar administratorul judiciar Rominsolv nu a hotărât încă dacă va onora solicitarea.

"(...) a formulat cerere de plată în data de 16.11.2016 pentru suma de 68.762,54 lei, reprezentând contravaloarea reparațiilor necesare îndepărtării avariilor provocate de un copac, aflat pe proprietatea RADET, ce a căzut în data de 11.10.2016 peste autoturismul cu nr. de înmatriculare (...) și l-a distrus în proporție de 70%-80%", se arată într-un document al Rominsolv.

Potrivit sursei citate, administratorul judiciar al RADET analizează în prezent solicitarea și urmează să formuleze un răspuns. Instanța de judecată a aprobat intrarea în insolvență a RADET pe 5 octombrie. La cursul BNR din data formulării cererii de despăgubire, suma solicitată de proprietarul mașinii distruse înseamnă echivalentul a 15.200 euro.

Etichete: copac pe masina, daune radet, insolvenţă radet, RADET

0/5 COMENTARII
Sf. Anton
03 Jan 22:43
+0
VOTURI
-0
ccc, lasati-l, atat poate si el. Asta e, n-a avut cu cine sa se joace cand era mic si-a crescut asa.
Cred ca m-am prins insa de ce-a reactionat asa. N-are el nici o treaba cu Radet sau cu copacii. L-a deranjat cand am pomenit de parcari. Probabil ca si el parcheaza tot la stilul "f**u-i ma-sa", si de-aici reactia de ghiolban.
Sper insa sa n-aiba copii, ca daca mai traim cu inc-o generatie ca omul asta nu ne vad bine...
ccc
03 Jan 08:44
+0
VOTURI
-0
Cris, daca tot nu-ti convine, atunci inseamna ca esti de acord ca un alt copac sa cada pe tine.
Si daca deschizi gura sa comentezi, iti doresc un elegant "Moldovene, te bag in pzda matii"
Sf. Anton
02 Jan 21:51
+0
VOTURI
-0
Cris, daca nu-ti vedeam numele, te-as fi intrebat cu ce anume nu esti de acord. Asa insa, stiu ca esti un biet l@b@giu si nu trebuie sa te bag in seama.
Cris
02 Jan 19:08
+0
VOTURI
-0
@Sf. Anton

Moldovene, te bag in pzda matii
Sf. Anton
02 Jan 17:51
+0
VOTURI
-0
Daca copacul era in grija Radet... sunt cam buni de plata. Trebuiau sa aiba grija de el. Daca in locul masinii cadea peste un copil?
Si, de cealalta parte, locul unde era parcata masina, era in mod legal parcare? Sau era "parcare de Bucuresti", adica parchezi unde-ti tuna, pe motiv ca nu ti-a facut Primaria parcari?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE