Un bărbat din Capitală şi-a înjunghiat vecinul, deranjat de gălăgia din faţa bloculuiIncident sângeros în Capitală. Deranjat de gălăgia din fața blocului, un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a ieșit din fire și a pus mâna pe un cuțit, cu care l-a înjunghiat apoi pe unul dintre vecini.

Atac cu cutitul in Capitala
Atac cu cuțitul în Capitală

Fără nici o remușcare, agresorul a mers apoi în apartamentul sau, de unde a fost ridicat ulterior de polițiști și dus la audieri, scrie stirileprotv.ro. Rănitul a fost internat la spitalul Floreasca.

Agresorul, de aproximativ 50 de ani, și victima sa - un bărbat de 31 de ani - locuiesc amândoi în același bloc. Cel dintâi este cunoscut de vecini drept un bărbat agresiv, lucru confirmat și sâmbătă seara, când - fără niciun motiv - susțin locatarii, s-a năpustit din senin asupra vecinului sau.

Victima stătea în fața blocului, împreună cu un grup de prieteni, moment în care a fost abordat de agresorul care încerca să facă scandal, spun martorii. În acel moment, bărbatul a încercat să își liniștească vecinul, dar acesta a scos un cuțit și l-a înjunghiat.

Martor: "Ei stăteau liniștiți, domnul care a scos cuțitul, era... băut. Din câte am înțeles și am văzut, i s-a rupt lama cuțitului în coastă".

Etichete: bărbat înjunghiat, Bucureşti, tentativă de omor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE