Un bărbat înarmat a fost ARESTAT în zona Arcului de TriumfUn bărbat a fost depistat, joi dimineaţa, în zona Arcului de Triumf, având asupra lui un pistol cu aer comprimat, acesta fiind condus la poliţie.

Un barbat inarmat a fost ARESTAT in zona Arcului de Triumf
Un bărbat înarmat a fost ARESTAT în zona Arcului de Triumf

Bărbatul a fost depistat în zona Arcului de Triumf şi legitimat. Poliţiştii au stabilit că acesta avea asupra lui un pistol cu aer comprimat, bărbatul fiind dus la poliţie pentru a se stabili dacă era doar în trecere în zona în care se organizează parada militară de Ziua Naţională.

În cauză a fost deschis un dosar pentru a se stabili toate aspectele.

Etichete: bărbat înarmat bucureşti, bărbat înarmat parada nationala, parada 1 decembrie, parada bucureşti, parada ziua nationala

0/2 COMENTARII
Basca-n cap, tigara-n gura...
01 dec 21:16
+0
VOTURI
-0
N-a fost nimeni ARESTAT, tractoristule.
Un tip cu un pistol trecea prin zona si a fost dus la Sectia 2 pentru lamuriri. Se pare ca e paznic si tocmai isi terminase serviciul. A fost eliberat.

Cat despre dorinta ta de a inarma populatia... Doamne fereste-ne pe toti daca gandesti asa. Mama ta ce parere ar avea daca te-ar primi acasa gaurit de vreun barbat adevarat?
Ion Tractor
01 dec 20:42
+0
VOTURI
-0
Pistol cu aer comprimat o "armă"???!!!
Pentru aşa o jucărie plici poţi fi arestat în republica lui Papură der Preşedinten?

Stăpânii voştri par să tremure rău de frica populaţiei! Vai de voi sclavi blegi şi amărâţi!

Sper ca fiecare român cu minte să-şi procure arme de foc, numai aşa se garantează libertatea reală! Asta presupunând că mai există bărbaţi adevăraţi în România şi nu numai un maldăr de cârpe văicăroase, bune numai de taclale, beţii şi evident, istericale prin presă....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE