Un bărbat lasă plicuri cu bani prin tot orașul pentru oamenii săraciUn bărbat din Cluj-Napoca pune plicuri cu bani - orice sumă îşi permite într-o zi sau o perioadă -, în diverse locuri din oraş. Apoi dă indicii, pe Facebook, despre locul în care se află „comoara”. Singura obligaţie a celui care găseşte plicul este să dea jumătate din sumă unei persoane sărace. Şi depinde doar de el dacă o face sau nu. Bărbatul care a început această campanie în urmă cu trei ani a rămas anonim. 

Un barbat lasa plicuri cu bani prin tot orasul
Un bărbat lasă plicuri cu bani prin tot orașul

Campania „Bani cu suflet” a fost inițiată în urmă cu trei ani. Bărbatul care a pornit-o vrea să-i convingă pe oameni să se implice, indiferent dacă într-o zi le pot oferi doar 10 lei celor care au nevoie de ajutor, iar în următoarea zi niciun ban.

Imagini cu indicii sunt lăsate pe pagina de Facebook a campaniei şi totul porneşte ca o vânătoare de comori. De exemplu, un plic cu 50 de lei a fost ascuns în Parcul Central al oraşului.

După trei ani, iniţiatorul campaniei este în continuare anonim pentru marea majoritate a celor 15.000 de clujeni care urmăresc pagina de Facebook a campaniei. Cei care îl cunosc îi dau o parte din banii cu care susţine campania, scrie Digi24.ro. 

„Pot să spun că provin dintr-o familie destul de simplă, nu am avut o copilărie deloc abundentă, şi abundent e un epitet frumos spus aici, şi tot timpul, toată viaţa mea, am fost, într-adevăr, atent la tot ce înseamnă oamenii mai săraci”, spune iniţiatorul campaniei „Bani cu suflet”.

Cei care urmăresc indiciile şi găsesc plicurile sunt rugaţi să dea jumătate din sumă unor oameni care au cu adevărat nevoie.

Mulţi o demonstrează cu fotografii pe pagina de Facebook. Despre alţii, nu se ştie ce au făcut cu banii. De aceea este şi greu de spus câţi oameni au fost ajutaţi până acum.

Etichete: bani, campanie, sărac

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 14:57
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE