Un bărbat rămas înzăpezit cu maşina a deschis focul spre localnicii care voiau să îl ajuteO nouă tragedie în SUA. Un bărbat care rămăsese blocat cu maşina, din cauza zăpezii, pe o şosea din statul american Carolina de Nord a deschis focul cu o armă semiautomată spre localnicii care veniseră să îl ajute. Un tânăr de 26 de ani a fost ucis.

Un barbat ramas inzapezit cu masina a deschis focul spre localnici care voiau sa il ajute
Un bărbat rămas înzăpezit cu maşina a deschis focul spre localnici care voiau să îl ajute

Marvin Lee, un bărbat de 27 de ani, derapase şi rămăsese blocat cu maşina, din cauza zăpezii, pe o şosea din localitatea Charloltte, în comitatul Catawba (statul Carolina de Nord).

Câţiva localnici s-au apropiat de maşină cu intenţia de a o împinge pentru a o scoate din zăpadă, scrie Mediafax. 

Însă şoferul, care era în stare de ebrietate ori sub influenţa drogurilor, a ieşit brusc din vehicul şi a deschis focul cu o armă semiautomată spre cei care se ofereau să îl ajute.

"Individul a deschis focul şi a rănit un alt bărbat, care s-a prăbuşit. A mers după el şi l-a ucis", a declarat Coy Reid, şeriful local.

Bărbatul ucis este Jefferson Heavner, în vârstă de 26 de ani.

Autorul crimei a fost arestat preventiv.

Etichete: armat, atac, înzăpezit, SUA

0/2 COMENTARII
delgado e prost
25 ian 07:40
+0
VOTURI
-0
Legatura articolului de fata cu Bucuresti fiind... care?
delgado
25 ian 07:28
+0
VOTURI
-0
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: delgeobvro@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h