Basistul trupei Goodbye to Gravity va fi transferat în FranțaAlex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, va fi transferat, miercuri, la un spital din Paris. Din noaptea tragediei din Colectiv el a fost internat la Spitalul Floreasca. Trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a noului album în momentul în care a izbucnit incendiul. 

Un barbat ranit in urma incendiului de la Colectiv va fi transferat in Franta
Un bărbat rănit în urma incendiului de la Colectiv va fi transferat în Franța

"În urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii din Franța s-a decis ca unul din pacienți să fie transferat azi în Franța, la Paris. Este vorba despre un bărbat. Este dintre cei care sunt în stare gravă", a anunțat, marți, Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca. 

Potrivit Realitatea TV este vorba despre Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity. Alex este fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Conform datelor Ministerului Sănătăţii, marţi dimineaţă erau internaţi în spitale din Capitală 76 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi 15 pacienţi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 15, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 6, la Spitalul "Sfântul Ioan" - 5, la Spitalul Elias - 7, la Spitalul Militar Central - 7, la Spitalul "Sfântul Pantelimon" - 2, la Spitalul Floreasca - 6, la Spitalul Universitar de Urgenţă - 8, la Spitalul Gerota - 3 (un pacient a revenit în 5 noiembrie pentru că nu se simţea bine), la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu" - 2.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, miercuri, la 50.

Ultima victimă care a decedat în urma incendiului din Colectiv este Vlăduţ Roberto Andy. El a murit miercuri, în Marea Britanie, în ziua în care împlinea 19 ani, iar cu câteva ore înaintea lui a decedat Elena Niţu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitală.

Etichete: colectiv, incendiu, rănit, Spitalul Floreasca, transfer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h