Un bărbat s-a aruncat de la etajul V al ParchetuluiBarbatul a suferit mai multe leziuni
Bărbatul a suferit mai multe leziuni

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti (PTB), bărbatul V.G. fusese adus încătuşat în instanţă, fiind reţinut cu propunere de arestare preventivă. Acesta era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal deoarece, în cursul zilei de marţi, a închis-o pe fosta sa prietenă în locuinţa acesteia, a târât-o pe podeaua încăperii, după care a legat-o la gură cu ajutorul unei batiste şi a încercat să o strângă de gât. Ulterior, după ce a închis toate geamurile locuinţei, bărbatul ar fi dat drumul la gaze spunând victimei că vor muri împreună, se menţionează în comunicatul PTB.

Conform sursei citate, la scurt timp, bărbatul a ascultat rugăminţile prietenei sale şi au ieşit împreună din locuinţă, prilej cu care fata a făcut plângere la Poliţie.

În urma incidentului de miercuri de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, la faţa locului a sosit imediat un echipaj de prim ajutor al SMURD, care a acordat bărbatului îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul este conştient, însă a suferit mai multe leziuni, printre care şi un traumatism cranio-cerebral.

Etichete: aruncat, audieri, bărbat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h