Hoț de buzunare, la 81 de ani. I-a furat telefonul unui bărbat de 63 de aniPoliţiştii bucureşteni l-au depistat, joi, pe un bărbat în vârstă de 81 de ani, suspectat de comiterea unui furt din buzunare.

Un batran de 81 de ani, suspect de furturi din buzunare, a fost arestat
Un bătrân de 81 de ani, suspect de furturi din buzunare, a fost arestat
Foto: realpress.ro

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a fost depistat de poliţiştii Capitalei în interiorul unui magazin din Sectorul 2, la scurt timp după ce a sustras un telefon mobil din buzunarul unui alt bărbat, în vârstă de 63 de ani.

În timpul cercetărilor efectuate de poliţişti, suspectul a acuzat dureri în zona pieptului, afirmând că este bolnav de epilepsie, motiv pentru care, la sediul secţiei a fost solicitat sprijinul unei ambulanţe.

Suspectul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi însă necesară internarea.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În baza probelor prezentate de poliţiştii bucureşteni magistraţilor, aceştia au decis cercetarea suspectului în stare de arest preventiv pentru o perioadă 15 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Etichete: Poliţia Capitalei, promo

0/1 COMENTARII
martin
20 ian 16:58
+0
VOTURI
-0
in toate mijlocele de transport sunt 1-2-3 hoti de buzunare, ii recunosti imediat dupa gentile sau plasele pe care le tin in fata lor,pentru a masca momentele cand fura din genti sau buzunare. din pacate ROMANII LASI,ipocriti si snobi chiar daca vad si sunt discutii certuri..nu intervine niciunul. lasitatea este o caracteristica de bza a romanului. oare realizeaza faptul ca daca intervin 4-5-6-10 barbati si ii prind pe parazitii astia,apoi ii iau la picioare si bataie.....hotii astia nu or sa mai fure in viata lor in masini sau tramvaie?? din pacate....romanul este prea las si ipocrit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE