Un biciclist a fost lovit intenţionat de o şoferiţă din Bucureşti VIDEOUn biciclist din Capitală a fost lovit intenţionat cu maşina de o şoferiţă, după ce bărbatul i-a atras atenţia că i-a tăiat faţa. Femeia a întors, l-a urmărit şi l-a lovit cu maşina.

Un biciclist a fost lovit intentionat de o soferita in Bucuresti
Un biciclist a fost lovit intenţionat de o şoferiţă în Bucureşti

Totul s-a petrecut pe Şoseaua Vergului din Bucureşti. Biciclistul s-a trezit cu maşina vişinie în faţă şi, pentru a-i atrage atenţia asupra manevrei periculoase, i-a bătut femeii cu degetele în geam. Şoferiţa nu a apreciat lecţia de "educaţie rutieră", aşa că a întors şi l-a lovit intenţionat.

Ciclistul a reuşit s-o ajungă din urmă pe şoferiţă şi, când să-i ceară socoteală, aceasta a băgat în marşarier şi i-a lovit iar bicicleta. Un poliţist care trecea prin zonă a intervenit.

Cazul a fost preluat de poliţişti, iar filmarea de pe casca biciclistului va fi folosită ca probă, potrivit Romania TV.

Etichete: accident biciclist bucureşti, biciclist accidentat bucureşti, biciclist lovit şoferiţă

0/4 COMENTARII
SalajanBike
25 Sep 17:47
+0
VOTURI
-0
Doamna Diana Kiss mi-a tăiat calea ,încercând sa intre pe interzis. Aceasta a oprit în fata mea ca sa iasă alta mașina. In momentul următor i-am bătut în geam pentru a atenționa-o ca nu are voie sa intre pe acolo, și mi-am continuat drumul uitându-mă la dansa cum se apleacă sa ia de pe bord o camera video compacta. După câteva secunde vad mașina urmărindu-mă. După aproximativ 300-400 metri ma trezesc lovit de aceasta și fugind de la locul "accidentului". O urmăresc și eu pe aceasta și o prind la 100 metri distanta unde m-am dus sa vb cu ea, dar aceasta a dat cu spatele lovindu-mi bicicleta. Văzând acest lucru m-am panicat si am scos telefonul sa sun la 112 dar norocul meu a fost ca a trecut un echipaj în acel moment pe acolo asa cum sa și văzut.
Aceasta femeie este cunoscuta ca o persoana influenta cu multe sesizări de aceasta natura la secție 9 politie.

- Ajungând la secție am depus plângere împotriva Dianei Kiss care în fata agentului mi-a spus "DE DATA ASTA M-AI FĂCUT!".
- Dupa aceea zi, am mai fost contactat de către secția 9 pentru a completa la declarație ca nu dețin acte medico legale de la IML.
- Au trecut 2 luni și nu se mai știe nimic despre acest caz, și nici nu am fost anunțat în termen legal de 30 de zile despre "starea" dosarului.
deontologu
02 Aug 15:02
+0
VOTURI
-0
dosar penal pe tentativa de omor. nu poti sa lovesti pe cine vrei tu cu masina, doar pt ca te-a atentionat ca ai gresit si i-ai taiat fata.
Radu
02 Aug 13:39
+0
VOTURI
-0
Anularea permisului de conducere.
Gestul biciclistului nu justifica faptul de a da cu masina peste el.
Capitala
02 Aug 07:43
+0
VOTURI
-0
Toate c.rvele si-au luat masina si carnet pe m..e si au venit la Bucuresti sa se dea artiste. Naspeto, data viitoare iti doresc sa fie tiru' in locul bicicletei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h