Un brad cu cele 64 de fotografii ale victimelor din COLECTIV a fost amenajat în Piaţa BucurUn brad de Crăciun cu fotografiile celor 64 de persoane care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv a fost amenajat în Piața Bucur, de către rude ale victimelor.

Un brad cu cele 64 de fotografii ale victimelor din COLECTIV a fost amenajat in Piata Bucur
Un brad cu cele 64 de fotografii ale victimelor din COLECTIV a fost amenajat în Piaţa Bucur
Foto: Agerpres

"E un moment de maximă tristețe pentru noi, toți cei care ne-am pierdut copiii aici. Încercăm să le transmitem că suntem în continuare cu ei, chiar dacă suntem într-un loc pe care noi îl detestăm. Mi-aș fi dorit să facem copacul acesta, fiecare dintre noi, acasă, în familie, alături de ei. Nu în condițiile acestea", a spus președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, citat de Agerpres.

"Copilul meu a terminat facultatea în 2015. Îi plăcea foarte mult muzica rock. Cânta la chitară. A venit la prietenii lui, ținea foarte mult la ei. Și, din păcate, s-a întâmplat nenorocirea care s-a întâmplat. Cu arsuri pe 28% din corp, el a murit după trei săptămâni în spital, din cauza mizeriei, a bacteriilor, a încăpățânării conducerii noastre de a-i ține în țară. Încercăm să îi ținem aproape de noi și să arătăm lumii întregi că nu se poate uita așa ceva, chiar dacă se pare că mulți vor să ascundă toată problema asta, pentru că, iată, după un an și două luni, în continuare nu avem niciun proces început, în continuare nu avem nicio acțiune, în continuare pe nimeni nu interesează de nimic. Doar pe noi ne interesează să ținem vie memoria lor", a adăugat el.

Laurențiu Istrate, tatăl lui Claudiu Bogdan, decedat după incendiu, a spus că își dorește ca, de acolo de sus, cei care au plecat să știe că rudele sunt alături de ei și le împodobesc bradul de Crăciun.

Etichete: brad victime colectiv, colectiv, victime colectiv

0/1 COMENTARII
anonim
26 Dec 23:12
+0
VOTURI
-0
ma intreb si eu cand se va face dreptate pentru acesti tineri care au murit cum au murit in conditii grele dificile mizerabile cand ca o sa treaca anii si nu o sa fie timp niciodata

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE