Un bucureștean a sunat la 112 și a anunțat că îl va împușca pe Anghel IordănescuPoliția Capitalei anunță că, luni dimineață, a fost înregistrat un apel la 112, în care un bărbat a anunțat că îl va împușca pe Anghel Iordănescu. 

Un bucurestean a sunat la 112 si a anuntat ca il va impusca pe Anghel Iordanescu
Un bucureștean a sunat la 112 și a anunțat că îl va împușca pe Anghel Iordănescu
Foto: stirileprotv.ro

UPDATE 14.50: Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei pentru că a abuzat de apelul la numărul unic 112 și a fost condus acasă de polițiști, intrucât era băut. Omul nu deține pistol.

"În această dimineaţă, în jurul orei 09.40, un bărbat a făcut apel prin serviciul 112 şi a afirmat că intenţionează să îl împuşte pe generalul Anghel Iordănescu, precum şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Având în vedere situaţia, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au acţionat cu operativitate şi în scurt timp, bărbatul a fost identificat, depistat şi condus la audieri, urmând să fie aplicate măsurile impuse de lege.", anunță Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă de formaţia Albaniei, duminică seara, cu scorul 0-1, şi a fost eliminată de la Campionatul European.

Anghel Iordănescu, selecţionerul României, a declarat că naţionala s-a autodepăşit prin calificarea la Campionatul European din Franţa și că nu îşi reprosează nimic pentru înfrângerea cu Albania.

Etichete: 112, anghel iordănescu, împuşcat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE