Un bucureştean acuză poliţiştii că i-au furat actele. Autorităţile susţin că le-au primit de la elUn şofer din Capitală a făcut plângere la Poliţie pe motiv că agenţii de la Rutieră i-au furat actele după ce l-au oprit în trafic, în timp ce poliţiştii susţin că le-au primit de la bărbat, după care acesta a plecat în grabă.

Un sofer acuza politia ca i-a furat actele
Un şofer acuză poliţia că i-a furat actele

Şoferul, un bucureştean, a fost oprit joi de un echipaj al secţiei 13 din Capitală pe motiv că vorbea la telefonul mobil, fără dispozitiv handsfree, în timp ce conducea, scrie Mediafax.

Astfel, reprezentanţi ai Poliţiei au declarat că agenţii i-au cerut documentele de identificare iar apoi l-au informat că va fi sancţionat pentru fapta constată. În acel moment, şoferul le-a cerut să oprească actele şi a plecat. Câteva ore mai târziu a mers la secţie, însoţit de un prieten, unde a depus o plângere pe motiv că poliţiştii i-au furat actele de înmatriculare ale autoturismului.

Cel care l-a însoţit pe şofer la depunerea plângerii este Cătălin Berenghi, actual candidat independent la Primăria Capitalei, care în trecut s-a făcut remercat pentru mai multe mişcări anti-moschee, organizând, printre altele, prostestul cu carcase de porci congelate şi purcei vii vopsiţi aruncaţi pe terenul unde ar urma să fie contruit lăcaşul. Acesta are o altă variantă asupra incidentului.

"Prietenul meu a fost oprit în trafic, iar poliţiştii i-au reţinut documentele, fără a se întocmi un proces verbal. Poliţiştii l-au infomat apoi că dacă vrea să îşi recupereze actele, să meargă la secţia de poliţie. Prietenul meu a sunat la 112 de unde a fost redirecţionat către secţia 13. Când l-am însoţit la secţia de poliţie, oamenii de acolo au spus <>, semn că ştiau despre noi", a declarat Cătălin Berenghi.

Etichete: acte furate, acte furate sofer prins in trafic, acte sofer bucuresti, scandal politie, sectia 13, sectia 13 politie Capitala, sofer bucuresti, sofer prins in trafic

0/3 COMENTARII
littleangel
06 May 19:49
+0
VOTURI
-0
Pai cum se numeste chestia asta... cind il iei le legionarul - de la legiunea straina nu de la Legiuena sf Arhanghel- si te duci cu catindatul????? Ce vroia sa faca catindatul acolo? SA-i bata pe politisti???? sa faca trafic de influenta????
sorin
06 May 16:58
+0
VOTURI
-0
Mare ti-e gradina, Doamne! Ce rai sunt politistii astia :).
Moscheit
06 May 16:28
+0
VOTURI
-0
Da, ma, asa e. Politistii iti opreau actele fara motiv, pentru ca, mai apoi, sa te trimita la sectie. Voiau sa faca o smecherie, dar cu stiinta celor din sectia de Politie? Daca tot iti oprisera actele fara motiv, de ce n-ai sunat pe loc la 112?

Dar hai sa spunem ca asa e. Ai sunat la 112, ai declarat fapta, s-a inregistrat la ora X. Cat timp ti-a luat sa ajungi de la locul faptei la sectie? Cateva ore?
Las-o jos, ca macane!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE