Un bucureştean BEAT a înjunghiat un câine fără stăpân care intrase in scara unui bloc din Sectorul 3Un bărbat este cercetat de poliţişti după ce noaptea trecută, beat fiind, a înjunghiat un câine fără stăpân care intrase în scara unui bloc din Capitală. El a fost prins la scurt timp în zonă şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.

Caine comunitar
Câine comunitar

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat din Sectorul 3, aflat sub influenţa alcoolului, a înjunghiat un câine fără stăpân care intrare în scara blocului.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 şi l-au prins pe bărbat în scurt timp, pe o alee din zonă.

Bărbatul de 39 de ani a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri, în timp ce câinele a fost transportat la o clinică veterinară, rămânând internat pentru tratament.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 13 Poliţie pentru infracţiunea de rănire sau schingiuirea animalelor.

Etichete: caine, caine injunghiat, cruzime animale, Sector 3

0/1 COMENTARII
otc retinol products
16 iun 20:50
+0
VOTURI
-0
Lessen to today, when there is a over-abundance of anti aging mien shambles products like chuna.gojijeugd.nl/instructies/otc-retinol-products.html creams, serums, gels and powders that all leave a employ upon to be this provenance of youth. Some frame jarich.gojijeugd.nl/hoe-te-solliciteren/dokter-serie.html their anti aging obeahism including ingredients that beget a ton of thoroughgoing inspection ilhy.cremegoji.nl/gezond-lichaam/volume-in-je-haar.html and dissection on how lamina ages to venture on a shore up them up and some are speculative hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE