Un bucureştean cere să aplice pentru postul de primar, după arestarea lui Oprescu. SOLICITĂRI PMBSOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. Pe site-ul Primăriei Capitalei, bucureştenii pot adresa cereri de informaţii cu privire la o anumită problemă care ţine de atribuţiile Municipalităţii. În virtutea Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, angajaţii PMB sunt obligaţi să asigure persoanelor, la cererea acestora, informatiile de interes public solicitate in scris sau verbal.

Un bucurestean cere sa aplice pentru postul de primar, dupa arestarea lui Oprescu. SOLICITARI PMB
Un bucureştean cere să aplice pentru postul de primar, după arestarea lui Oprescu. SOLICITĂRI PMB

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. RomaniaTV.net a selectat cele mai ciudate şi, în acelaşi timp, haioase solicitări şi reclamaţii depuse de locuitorii din Bucureşti pe site-ul Primăriei Capitalei.

"Buna ziua, în urma arestării domnului Oprescu, pot înţelege că poziţia de primar, este vacantă? Unde pot aplica? Multumesc."

CITEŞTE ŞI Cele mai haioase cereri depuse de bucureşteni la primăriile de sector, în 2014

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. Printre sesizările şi cererile depuse de bucureşteni la primăriile de sector, în 2014, s-au numărat şi câteva mai haioase. Un bucureştean a dorit, de pildă, demolarea cartierului Drumul Taberei. O femeie din Sectorul 1 a sesizat primăria susţinând că este otrăvită de apa de la robineit. 

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "Caut soră dată în adoptie in 1994, Fasui Marinela Ionela, născuta în Craiova. (Mai am o soră care si ea a fost dată şi adoptată de o familie de italieni, Fasui Nina Georgeta). Dacă ma-ţi (sic!, n.r.) putea ajuta într-un mod să-mi găsesc şi cealaltă soră."

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "Am probleme cu vecina de deasupra mea, care frecvent îşi scutură covoarele din casă pe balcon şi sunt deranjată de praful pe care mi-l introduce în casa. Am comunicat acest lucru administratorului blocului, dar fără rezultat."

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "Vă solicităm să ne informaţi calea de urmat şi ce documente ne sunt necesare în vederea schimbării denumirii străzii pe care sunt amplasate proprietăţile noastre, respectiv, din Drumul Ciorogarla în Strada California, Sector 6 Bucureşti"

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "Doresc informaţii privind angajarea în compania RATB ca şofer"

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "În faţa blocului meu zace de aproape trei ani, abandonată o motocicletă. Există o modalitate prin care să pot intra în posesia motocicletei? AŞ dori să o recondiţionez şi să o folosesc în scop personal".

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "Pe unde mergi prin Bucureşti, Niciunde n-ai sa mai găseşti Gropi ca pe str. Bilciureşti, În care cu roţile nimereşti. Când nu te aştepţi."

SOLICITĂRI HAIOASE PRIMĂRIA CAPITALEI. "Vă rog frumos o informaţie, am de gând să cumpăr un apartament cu 2 camere aproximativ la cca de 60 mp, aş dori să ştiu dacă costul la întreţinere pentru o singură persoană în cartierul Tineretului este la fel ca în 13 septembrie? Unde este mai scump şi cu cît?"

Etichete: arestare oprescu, post primar, Primăria Capitalei, solicitari PMB

0/1 COMENTARII
Gabi
18 Oct 09:47
+0
VOTURI
-0
Pe seama existenței refugiilor de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție nu face populația capitalei sesizări la primăria Bucureștiului să scăpăm definitiv de coșmarul lor?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE