Un bucureștean de 23 de ani, fără permis de conducere, a furat benzină și a provocat un accidentUn tânăr de 23 de ani a fost urmărit de polițiști, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a alimentat cu benzină și a plecat fără să plătească. Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a pierdut controlul mașinii, lovind 

Un bucurestean de 23 de ani, fara permis de conducere, a furat benzina si a provocat un accident
Un bucureștean de 23 de ani, fără permis de conducere, a furat benzină și a provocat un accident
Foto: libertatea.ro

Sâmbătă, 16 ianuarie a.c., poliţiştii bucureșteni au identificat un tânăr, în vârstă de 23 ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt de combustibil, informează un comunicat de presă remis de Poliție.

La data de 16.01.2016, orele 02:47, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către angajaţii unei staţii de alimentare cu combustibili din sectorul 4, cu privire la faptul că un autoturism a alimentat carburant în valoare de 240 lei, după care a părăsit benzinăria, fără a achita contravaloarea acestuia.

La scurt timp după comiterea faptei, agenţi de siguranţă publică, fiind în zona de patrulare, au reperat autoturismul şi întrucât persoana a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea acestuia.

La intersecţia Bulevardului Constantin Brâncoveanu cu str. Luica conducătorul autoturismului a pierdut controlul acestuia, lovind frontal gardurile imobilelor din zonă. Imediat după impact conducătorul autoturismului a abandonat autoturismul, dorind să îşi asigure scăparea printre blocurile din vecinătate, agenţii de poliţie procedând la urmărirea acestuia, persoana fiind imobilizată şi identificată. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul aceasta figurează fără a poseda permis de conducere pentru niciuna din categorii.

Etichete: accident, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE