Un bucureştean din Sectorul 2 şi-a făcut o cultură de CANNABIS în apartamentUn tânăr de 27 de ani din Capitală, Sebastian Niculae, a fost reținut vineri de procurorii DIICOT, după ce în locuința acestuia din Sectorul 2 au fost găsite 30 de kilograme de cannabis.

Cultura cannabis in Bucuresti
Cultură cannabis în Bucureşti

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii și ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat joi o percheziție la locuința lui Sebastian Niculae, situată în Sectorul 2, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de 30 de kilograme de cannabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum și o cultură indoor care conținea 16 plante cannabis și 23 de grame de rezină de cannabis.

De asemenea, au fost găsite sisteme complete de întreținere a culturii indoor de canabis (instalații de iluminat, filtrare a aerului, umidificare, irigare programată, reflectare a luminii, ermetizare și de încălzire) și sisteme complete de preparare și ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare).

Totodată, a fost ridicată suma de 5.100 de lei, susceptibilă a proveni din traficul de droguri, precum și telefoane mobile și cartele.

Sebastian Niculae va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Etichete: Bucureşti, cannabis, cultura de cannabis, droguri, droguri Bucureşti

0/1 COMENTARII
IONEL
12 Mar 02:33
+0
VOTURI
-0
cannabisul ucide. nu fumati cannabis si mancati, va veti ingrasa mult si veti muri de obezitate

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE