Un bucureștean susține că este hackerul GhostShell, cel care a atacat instituții și companii din SUAUn tânăr român susţine că este coordonatorul grupului de hackeri Team GhostShell, grup responsabil de o serie de atacuri cibernetice asupra unor instituţii guvernamentale şi companii din Statele Unite.

Un bucurestean sustine ca este hackerul GhostShell, cel care a atacat institutii si companii din SUA
Un bucureștean susține că este hackerul GhostShell, cel care a atacat instituții și companii din SUA
Foto: www.databreaches.net

Românul Răzvan Eugen G., în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit că el este hackerul care utilizează pseudonimul GhostShell, precizând că locuieşte în Bucureşti şi prezentând o imagine a paşaportului pe care îl deţine, informează mediafax.ro.

Pentru a confirma autenticitatea afirmaţiilor, hackerul a oferit detalii despre profilul său de pe site-ul PasteBin, de unde au fost publicate o serie de informaţii sustrase prin atacuri cibernetice.

Hackerul şi-a dezvăluit identitatea într-un interviu acordat în comun site-urilor DataBreaches.net şi CyberWarNews.info.

Hackerul care utilizează pseudonimul GhostShell este activ începând din anul 2012, atribuindu-se o serie de atacuri informatice care au vizat instituţii guvernamentale americane, inclusiv Pentagonul, precum şi o serie de companii, fiind sustrase milioane de date cu caracter personal.

Etichete: GhostShell, hacker

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h