Un bucureştean vinde brăţări de 40.000 euro pe lună. Are magazine în Anglia, Germania şi AustraliaUn bucureştean vinde brăţări de 40.000 de euro pe lună. În prezent, acesta are magazine în mai multe ţări din Europa, dar şi în Australia.

Un bucurestean vinde bratari de 40.000 euro pe luna. Are magazine in Anglia, Germania si Australia
Un bucureştean vinde brăţări de 40.000 euro pe lună. Are magazine în Anglia, Germania şi Australia
Foto: Facebook

Constantin Nautics este un start-up românesc lansat în urmă cu un an. Firma, care în primele 10 luni a ajuns la vânzari de 400.000 de euro, comercializează braţări nautice, destinate celor pasionati de sporturile de vara.

"De la începutul anului, am reuşit să deschidem magazine în Anglia, Germania, Austria, Ungaria, Italia şi Australia. În curând vom mai deschide câteva şi în Franţa, Irlanda, Spania si Cehia. Toate produsele noastre sunt confecţionate manual şi sunt creaţii originale. Prin natura materialelor din care sunt construite, ele pot fi purtate tot timpul, în condiţii de umiditate, căldură sau frig extreme fără să se deterioreze. Cred că acest lucru a ajutat mult la succesul produselor", a declarat Lucian Gherghiţă, managerul Constantin Nautics, pentru businessmagazin.ro.

Mai mult pe businessmagazin.ro.

Etichete: afacere, afacere profitabila, magazin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE