Un canal fără capac, capcana pe lângă care trec zilnic elevii Liceului Eugen LovinescuO gură de canal, adâncă de aproximativ 2 metri, este descoperită de câteva luni chiar în apropierea Liceului Teoretic "Eugen Lovinescu". Deși canalul reprezintă un real pericol pentru elevii care trec zilnic pe acolo pentru ajunge la școală, autoritățile din Sectorul 6 nu s-au grăbit să remedieze problema.

Canalul fără capac se află pe o străduță chiar la intrarea în Liceul "Eugen Lovinescu". Dan Manolescu, un locuitor din zonă, spune că acest canal "este descoperit de câteva luni de zile are o adâncime de peste 2 metri și reprezintă o capcană pentru trecători".

groapa

Dan Manolescu i-a trimis imaginele cu groapa de canal fără capac și edilului Sectorului 6, Rareș Mănescu, pe adresa de e-mail, însă nu a primit un răspuns până la momentul publicării articolului.

groapa

CITEȘTE ȘI: "Lucrul nu prea bine făcut!".Cum se face modernizarea pe bani europeni în sectorul condus de Mănescu

Deși pericolul este evident pentru trecători, mai ales seara, când vizibilitatea este redusă, autoritățile Sectorului 6 nu s-au grăbit să elimine această capcană.

canal

Mai mult, straduța respectivă nici nu este asfaltată, fiind doar pietruită, iar când plouă se adună apa în gropile formate de-a lungul timpului, acest lucru fiind extrem de periculos atât pentru trecători, cât mai ales pentru copiii care circulă zilnic pe acest drum.

Etichete: canal descoperit, canal fără capac, elevi, groapă de canal, intrare liceul Lovinescu, Liceul Eugen Lovinescu, pericol, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE