Un candidat PMP îşi face campanie electorală cu teste de sarcină şi analize medicaleCandidatul PMP Argeş din localitatea Bradu, Alina Frătică, şi-a început campania electorală împărţind teste de sarcină celor care speră să o voteze.

Un candidat PMP isi face campanie electorala cu teste de sarcina si analize medicale
Un candidat PMP îşi face campanie electorală cu teste de sarcină şi analize medicale

Alina Frătică are de împărţit aproape 5000 de pliante prin care prezintă viitorilor alegători motivul pentru care a intrat în cursa electorală, materialele fiind însoţite de câte un test de sarcină, scrie Mediafax.

"Lupt pentru drepturile femeilor!", este mesajul pe care îl transmite cetăţenilior candidatul PMP Argeş.

Alina Frătică, însoţită de alţi membri PMP din judeţ şi două asistente medicale, a organizat Caravana Sănătăţii. Candidatul PMP a trecut prin mai multe localităţi din Argeş şi continuă programul electoral împărţind teste de sarcină, dar şi testând tensiunea şi glicemia cetăţenilor doritori.

"Este un proiect de care vrem să beneficieze mii de argeşeni. Această acţiune este nediscriminatorie. Nu contează apartenenţa politică. Vom împărţi şi 5000 de teste de sarcină!", a declarat Alina Frătică.

Până la finalul campaniei 5000 de argeşeni îşi vor putea testa şi glicemia şi tensiunea în cele doua microbuze cu laboratoare mobile care se vor deplasa în tot judeţul Argeş.

Alina Frătică, soţia actualului viceprimar cu atribuţii de primar din Bradu, are doi copii, iar acum este însărcinată cu al treilea.

Etichete: alegeri parlamentare 2016, Alina Frătică, campanie electorală, campanie electorală cu teste de sarcină, test de sarcină în campanie

0/1 COMENTARII
VNG
07 Nov 14:05
+0
VOTURI
-0
Misto poza!
Se presupune ca se impart teste de sarcina din partea candidatului PMP, dar, la coada sunt doar pensionari, care nu prea stiu ce-ar face cu asemenea teste, iar in plus, unul din ei are sacosa cu PSD...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE