Un chirurg plastician şi asistenta sa au început să danseze în timpul unei operaţii VIDEOUn consilier al orașului columbian Medellín a dat publicității o înregistrare în care se pot vedea un medic plastician și o asistentă dansând în timp ce operează un pacient.

Un chirurg plastician si asistenta sa au inceput sa danseze in timpul unei operatii
Un chirurg plastician şi asistenta sa au început să danseze în timpul unei operaţii

Politicianul a solicitat anchetarea și sancționarea celor două cadre medicale, informează RT.

În înregistrare apar chirurgul David Majana și asistenta Angelica Mejia dansând pe ritmurile Bruno Mars într-o sală de operație, în timp ce pacientul stătea inconștient pe masă.

La un moment dat, asistenta chiar începe să fluture o bucată din pielea pacientului, în timp ce doctorul se ține de pacientul inconștient încercând parcă să danseze cu el.

Consilierul Bernardo Alejandro Guerra a declarat că a primit înregistrarea de la o sursă internă, care precizase că "omul acela trebuie să plătească, pentru că e un abuz".

Guerra a susținut că mai mulți foști pacienți ai lui Majana l-au dat în judecată pe chirurg, iar mai multe plângeri au fost înaintate Procurorului general, inclusiv una care privește moartea unui pacient de 42 de ani.

În opinia politicianului, comportamentul celor două cadre medicale denotă lipsă de etică și de respect față de pacienți.

Etichete: dans David Majana, dans în sala de operaţii, dans medic, David Majana

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE