Un client Subway din SUA a găsit un şoarece mort într-un sandvici. FOTOUn client Subway a rămas oripilat, după ce a găsit un şoarece mort într-un sandvici pe care l-a cumpărat dintr-un restaurant Subway.

Matt Jones a fost şocat când a descoperit un şoarece mort în sandviciul pe care l-a comandat prietenul său Jay dintr-un restaurant Subway din Lincoln City, Oregon. Totuşi, Matt Jones şi prietenul său au răsuflat uşuraţi şi au fost foarte bucuroşi că au observat rozătorul mort înainte de a muşca din sandviciul lor, scrie The Telegraph.

Jay a comandat un sandvici Italian Sub din restaurantul Subway. Problema a apărut atunci când Jay a cerut să i se adauge mai mult spanac în sandviciul său. Însă, spanacul extra a venit cu un bonus: un şoarece mort. Din fericire, bărbatul a reuşit să observe rozătorul înainte să guste din sandvici.

"E cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut şi, totodată, cel mai dezgustător lucru pe care l-am văzut", a spus Matt Jones, precizând că a râs pentru că nu-i venea să creadă că s-a întâmplat asta.

În urma acestui incident, restaurantul a fost controlat de inspectorii în sănătate publică. În urma verificărilor, aceştia au stabilit că sunt foarte mici şansele ca cineva să se îmbolnăvească după ce a mâncat spanacul depozitat în acelaşi recipient ca şi frunzele adăugate în sandviciul lui Jay.

În urma acestui incident, Subway le-a cerut scuze celor doi clienţi şi le-a dat toţi banii înapoi. Matt Jones s-a plâns şi celor de la sediul central al Subway pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

 

Look at that Beast of a mouse in the spinach at Subway today! Good thing we didn't bite into it! AMAZING! WTF!!! The manager was in shock!

Posted by Matt Jones on Tuesday, 6 October 2015

Subway este cel mai mare lanţ de restaurante din lume. În 2012, Subway avea peste 36.000 de restaurante în întreaga lume.

Etichete: restaurant, restaurant Subway, sandviș, șoareci, Subway

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE