Un concurent de la VOCEA ROMÂNIEI, RĂNIT în urma tragediei din clubul ColectivVOCEA ROMÂNIEI 2015. Unul dintre concurenţii din această ediţie a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI a fost rănit în urma tragediei din clubul Colectiv.

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Radu Costel Mitrea, unul din concurentii de la "Vocea Romaniei", a fost ranit in incendiul de la clubul Colectiv din Bucuresti.

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Din fericire, tanarul a avut noroc si nu a ramas cu rani grave, in prezent el fiind in afara oricarui pericol.

Radu a facut o impresie buna la "Vocea Romaniei", iar telespectatorii au ramas uimiti cand au auzit ce timbru vocal are acesta, potrivit cancan.ro.

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Pe 30 octombrie, in clubul Colectiv din Capitala, s-a produs un incendiu, in urma caruia 32 de tineri si-au pierdut viaţa, iar alte circa 180 de persoane au fost rănite. În prezent, din cei 135 de răniţi grav, peste 65 sunt încă în stare critică. Tragedia de la clubul Colectiv a generat un val de proteste în Bucureşti, în ţară şi în străinătate, la care au participat zeci de mii de oameni, în fiecare zi.

Etichete: concurent, concurenti vocea romaniei, incendiu colectiv, rănit, vocea romaniei, VOCEA ROMANIEI 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE