Un copil care se plimba cu bicicleta prin Cişmigiu, agresat de un tânăr drogatPoliţia Locală anunţă că un copil a fost agresat, marţi, de un bucureştean de 22 de ani care consumase substanţe halucinogene.

Un copil care se plimba cu bicicleta prin Cismigiu, agresat de un tanar drogat
Un copil care se plimba cu bicicleta prin Cişmigiu, agresat de un tânăr drogat
Foto: velobello.wordpress.com

Marţi, în jurul orelor 18:30, dispeceratul Poliție Locale a Municipiului București a fost sesizat că un bărbat agresează un copil care se plimbă cu bicicleta în Parcul Cișmigiu, informează autorităţile printr-un comunicat de presă.

La fața locului a fost trimis imediat un echipaj al Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. Agenții au confirmat cele sesizate și au reușit să-l rețină pe agresorul care prezenta tulburări de comportament, cauzate de posibilul consum de substanțe halucinogene.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana respectivă se numește B. A. D, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în București.

Agenții P.L.M.B. au solicitat o ambulanță care a preluat persoana în cauză pentru a o transporta la spital. Deoarece pacientul era deosebit de violent, echipajul ambulanței a cerut să fie însoțit de către agenții locali în deplasarea către Spitalul Floreasca.

După sosirea la unitatea spitalicească, echipajul S.O.L.P. a fost nevoit să recurgă la imobilizarea pacientului prin încătușare deoarece, prin comportamentul său, acesta punea în pericol integritatea corporală a sa și a celor din jur.

B.A.D. a fost supus recoltării de probe biologice care au confirmat consumul de substanțe halucinogene. După întocmirea actelor procedurale, pacientul a fost internat la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Etichete: Cişmigiu, copil agresat, drogat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h