Un copil de 12 ani a murit, la şcoala din Măgurele, miercuri dimineaţă, după ce i s-a făcut răuUn elev din clasa a VI-a de la şcoala din Măgurele a murit, miercuri dimineaţă, după ce i s-a făcut rău.

Un copil de 12 ani a murit, intr-o scoala din Magurele, miercuri dimineata, dupa ce i s-a facut rau
Un copil de 12 ani a murit, într-o şcoală din Măgurele, miercuri dimineaţă, după ce i s-a făcut rău
Foto: bistritaonline.ro

Copilul, elev în clasa a VI-a, a fost preluat de femeia de serviciu de la şcoala din Măgurele, în jurul orei 7.40 şi dus în bancă. Atunci când şi-a lăsat ghiozdanul la bancă, elevul de 12 ani i-a spus femeii că îi e rău, s-a înnegrit la faţă şi a căzut.

Ambulanţa a ajuns la faţa locului, medicii au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai putut face nimic. Decesul a fost confirmat în jurul orei 10.00. Inspectoratul Şcolar Ilfov a anunţat că a fost o moarte naturală.

Elevul care a murit miercuri dimineaţă este copilul unui cadru didactic.

O anchetă a fost demarată în acest caz.

"Asistenta şcolii era şi a intervenit, i-a acordat primul ajutor, a chemat ambulanţa, însă nu s-a mai putut face nimic. S-a confirmat decesul, cauza fiind infarctul miocardic. La cabinetul medical avem doar asistent, nu şi medic pentru că nu avem personal. Sunt în jur de 1.000 de elevi la liceul teoretic din Măgurele. Acel copil este fiul unui cadru didactic din acea şcoală, iar tatăl lucrează pe ambulanţă", a declarat Coca Codreanu, inspector şcolar general Ilfov la Realitatea Tv.

Etichete: a murit, copil, elev mort, Măgurele

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE