Copil de doi ani, căzut de la etajul şase al unui bloc din Bucureşti: Nu are leziuni semnificativeUn copil în vârstă de aproximativ doi ani a căzut sâmbătă după-amiază de la fereastra unui apartament situat la etajul şase al unui bloc din Capitală, potrivit unui apel la numărul de urgenţă 112.

112
112

UPDATE: 

Copilul în vârstă de un an şi zece luni care a căzut, sâmbătă, de la etajul şase al unui bloc din Bucureşti "nu are leziuni semnificative" şi va merge la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Maria Sklodowska Curie" pentru supraveghere, a declarat Florin Bica, purtător de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, unitate sanitară la care a fost adus micuţul, potrivit Agerpres.

Un copil în vârstă de doi ani a căzut, sâmbătă, de la etajul şase al unui bloc din Bucureşti, fiind transportat la spital, a anunţat Poliţia Capitalei.


Potrivit sursei citate, în jurul orei 15,00, prin apel 112, a fost sesizat un eveniment în care este implicat un minor de aproximativ doi ani, care a căzut, din primele date, de la o fereastră a apartamentului situat la etajul şase al imobilului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori şi poliţişti ai Secţiei 13, iar copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Secţia 13 Poliţie efectuează cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs accidentul, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie aplicate măsuri în conformitate cu legea. 

Potrivit primelor date, impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Etichete: Bucureşti, copil cazut, copil cazut de la etaj, etaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE