Un cunoscut artist internaţional realizează o PICTURĂ 3D în parcul Alexandru Ioan Cuza din BucureştiJoe Hill, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti 3D din lume, parte a proiectului 3D Joe and Max, realizează o pictură pentru emisiunea "Supravieţuitorul", iar lucrarea va putea fi văzută de public luni, de la ora 18.00, în parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti.

Cea mai mare pictura 3D din lume, realizata de Joe Hill
Cea mai mare pictura 3D din lume, realizată de Joe Hill

Joe Hill a pregătit pictura special pentru "Supravieţuitorul", show care va începe la Pro TV pe 12 septembrie. Sâmbătă şi duminică, artistul realizează, direct pe asfalt, lucrarea inspirată din peisajele, flora şi fauna din Filipine.

Joe Hill alături de Max Lowry au hotărât în 2009 să aducă picturile 3D mai aproape de publicul larg şi, din 2004, au creat adevărate opere de artă în oraşe din întreaga lume, printre care Shanghai, Sydney, Singapore, Milano, Moscova, Stockholm, Los Angeles.

În anul 2011, cei doi au intrat în Guinness World Record cu două recorduri: pentru cea mai mare pictură 3D (1.160 metri pătraţi) şi pentru cea mai lungă pictura 3D (160 de metri).

"Supravieţuitorul" ("Survivor"), formatul care a lansat genul reality în lume, va fi difuzat din 12 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la 20.30. Show-ul va prezenta 44 de zile în Filipine, 18 concurenţi care intră în competiţie pentru premiul de 100.000 de euro, două triburi şi un singur supravieţuitor.

Dragoş Bucurenci va prezenta şi va face parte din consiliul tribal al primului sezon al show-ului realizat de Pro TV.

Etichete: ior, parcul Alexandru Ioan Cuza, pictura 3d, pictura 3d bucuresti, pictura 3d ior

0/2 COMENTARII
ion
03 Sep 12:30
+0
VOTURI
-0
Deja a fost pictatr 3D un Mall in Parcul IOR. Ideea nu mai e originala.
ilie
03 Sep 12:26
+0
VOTURI
-0
Poate picteaza si niste tramvaie si troleibuze in 3D pe Strada Liviu Rebreanu de langa parc, de care infectii de la primarie isi bat joc de 7 ani de zile, nefiind in stare sa o finalizeze. Timp in care omul lor, betonitza, asfalteaza si face alei prin gradinile blocurilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE