Un cunoscut post TV din România, amendat de CNA după ce a anunţat moartea Regelui MihaiPostul de televiziune România TV a fost sancţionat de CNA, după ce a anunţat pe burtieră că a murit Regele Mihai, dar şi pentru o serie de materiale în care Alinei Gorghiu, co-preşedintele PNL, i s-au adus diverse acuzaţii.

Un cunoscut post TV din Romania, amendat de CNA dupa ce a anuntat moartea Regelui Mihai (Foto dcnews.ro)
Un cunoscut post TV din România, amendat de CNA după ce a anunţat moartea Regelui Mihai (Foto dcnews.ro)

"IMEDIAT EXCLUSIV: Moartea Regelui Mihai, ce se ascunde, scandal uriaș, cine se bate pe averea familiei regale" au fost titlurile care au rulat pe burtiera de la România TV și care au atras atenția CNA.

Titlurile au apărut în ciuda faptului că jurnalista Paula Rusu, care a intrat în direct prin telefon în emisiunea lui Ioan Korpoș, a dezmințit informația, relatează paginademedia.ro.

Sancțiunea pentru România TV a fost provocată și două emisiuni despre Alina Gorghiu, co-președinte PNL, în care s-a vorbit despre presupuse legături ale acesteia cu "un mafiot băsist" și cu "cercul băsist Băsescu - Blejnar - Baaklini".

În respectivele emisiuni s-au adus în discuție presupuse fapte pe care Gorghiu le-ar fi săvârșit prin intermediul cabinetului său de avocatură, în aceeași perioadă în care aceasta îndeplinea funcția de consilier al președintelui instituției AVAS.

Pentru aceste derapaje, CNA a decis amendarea cu 25.000 de lei a postului România TV.

Etichete: alina gorghiu, amenda cna, moartea regelui mihai, românia tv

0/2 COMENTARII
Raitaru TeVe
28 Jan 07:23
+0
VOTURI
-0
Ce pretentie sa ai de la ei. Noroc ca s-a inventat telecomanda!
Cris
27 Jan 15:44
+0
VOTURI
-0
RTV ar trebui scoasa in afara legii iar toti trepadusii de acolo concediati si trimisi la munca campului... Asta nu e mass-media e o infectie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE