Cluburile de swing din București se lansează și online. Primul cuplu care apare necenzurat: VIDEOUn cuplu swingers din România a acceptat să apară necenzurat într-un clip video inedit, cu ocazia lansării celui mai mare site de swinging din România.

Un cuplu swingers din Romania a acceptat sa apara necenzurat in reclama unui site de swinging. VIDEO
Un cuplu swingers din România a acceptat să apară necenzurat în reclama unui site de swinging. VIDEO
Foto: captura video Youtube

Doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul au acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cristi și Laura sunt un cuplu din București care practică swinging. Cei doi au acceptat să spargă gheața și să fie protagoniștii unui filmuleț de prezentare în care vorbesc deschis despre motivele pentru care au ales să facă swing.

Attraction Online Swingers Club – a fost lansat în varianta Beta în luna iunie și a atras deja numeroşi pasionaţi de swinging din toate zonele ţării. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită.

Pe baza unui algoritm special, sistemul Attraction Online Swingers Club calculează şi afişează compatibilitatea cu alte cupluri compatibile cu cei interesaţi, făcând astfel ca experienţa sa fie mai intensă.

De asemenea, pe acest site utilizatorii activi au posibilitatea de a deveni populari şi de a se promova dupa propria imaginaţie.

Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor şi întâlniri săptămânale pe „chat" pentru discuţii libere cu ceilalţi membri.

Cei care vor să îşi sporească gradul de încredere în faţa celorlalţi utilizatori au la dispoziţie două modalități prin care pot deveni membri certificaţi: fie prin participare la o petrecere în Attraction Club - certificarea în club, fie la distanţă - certificarea webcam.

Attraction Online Swingers Club a fost lansat de Attraction Club, primul club swingers deschis în București în 2010 și care are la activ cele mai multe petreceri swingers organizate vreodată în România, cu mii de participanți. Clubul a fost deschis de Roxana Ioniţă, un fost candidat PNL la alegerile parlamentare din 2008

Vezi aici: Cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

Etichete: Attraction Club, club de swing, cuplu, necenzurat, realitatea, reclamă, site, swing, swing Bucureşti, swing Bucureşti club, swingeri, swinging, video

0/4 COMENTARII
Swingerss
10 aug 10:07
+0
VOTURI
-0
Intra pe
http://swingerss.ro/
REZERVA UN LOC ACUM!
Ghita
19 oct 14:13
+0
VOTURI
-0
Cum poate fi un site ce abia se deschide CEL MAI MARE ?
Cel mai mare esti dupa ce ai citeva sute de mii de vizite pe zi, ai milioane de utilizatori...etc...
Niste mizerabili fara minte de marketing...sau nu trebuie in Ro ?
Heblu
17 oct 19:39
+0
VOTURI
-0
Este o minciune, nu este un cuplu pe bune, sunt actori, este o reclama la un club de swingeri, asta-i tot
ACULIN
17 oct 00:46
+0
VOTURI
-0
EGALITATEA FEMEII CU BARBATUL
Egalitatea-i o formula
Ce suna cam in zeflemea,
Ca dansul are doar o Pula,
Iar dansa are...cate vrea !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE