Un deputat cere DEMISIA ministrului SănătăţiiDeputatul ALDE Grațiela Gavrilescu, membru al Comisiei de Sănătate,  cere demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, pentru proasta gestionare a cazului bebeluşilor. 

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu
Ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu

"Am spus că voi cere demisia a doua oară pentru proasta gestiune a situației acestor minunați copilași", a spus Graţiela Gavrilescu, la B1TV.

"În calitate de inginer chimist nu putea să mă ducă capul că apa ar fi putut fi infestată, mai ales că acești bebeluși nu provin din același loc. Cred că într-o zi puteai să deduci că altul este motivul. Medicamente? Vaccin? Sirop? Poate altceva", a explicat deputatul.

Gavrilescu a afirmat că trebuie ca ministrul Cadariu să își "dea demisia în ultimul ceas. Dacă nu, să și-o asume Cioloș. Dacă noi produceam un astfel de haos, ne dădeau afară partidele politice, premierul. Dacă ești un bun specialist nu înseamnă că ești un bun manager".

Aceasta a transmis mamelor "să aibă încredere în medicul pediatru și să îl consulte. Domnii de la Ministerul Sănătății să spună procedurile prin care un copil crește și ce să nu se facă în momentele astea, ca să putem preveni astfel de incidente. E egalitate între Colectiv și bebeluși, lipsă de management de la Ministerul Sănătății".

Ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat, luni, că ultimul raport la "Marie Curie" a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi.

"Ultimul raport pe care îl am a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi. Acest lucru nu leagă în niciun fel cazurile între ele. Aceste sunt datele de care dispun până în acest moment. Continuăm investigaţiile. Sunt oameni specualizaţi care o fac", a declarat ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit Mediafax.

Etichete: bebelusi bacterie, Grațiela Gavrilescu, ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș-Cadariu

0/1 COMENTARII
gabi
16 feb 09:48
+0
VOTURI
-0
Dl. Rafila unde esti? Parca iti pasa de copiii ROmaniei. Te bati cu pumnul in piept ca vrei sa cumperi vaacinuri de sute de milioane de euro ( din care bineinteles ai si matale un commission ) iar acum cand copiii Romaniei mor din cauza unor infectii, stai bagat cu capul in curul unui director de multinationala si nu spui nimic. Chiar atat de prosti ne crezi idiotule? Mai bine te angajezi la ei si gata , ca daca nu esti in stare sa ai grija de acesti copii atunci lasa-l pe altul. dar pentru bani , ce conteaza cateva victim?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE