Un deputat de Bucureşti putred de bogat, acuzat că şi-a dat afară din casă soţia şi copilulUn politician din Forţa Civică, aflat în plin proces de divorţ, este acuzat că s-a răzbunat crunt pe familie în prag de sărbători. În replică, deputatul FC susţine că soţia sa ar fi plecat împreună cu copilul fără să ofere explicaţii. 

Dan Cristian Popescu este acuzat de soţia sa Anca Roxana Popescu, cu care se află în proces de divorţ, că a dat-o afară din casă împreună cu fiul lor, chiar în săptămâna Crăciunului.
Roxana Popescu susţine că parlamentarul i-a lăsat în stradă fără bani şi haine, fiind nevoiţi să stea pe la prieteni. Roxana Popescu a trimis un mail către mai multe redacţii în care povesteşte cu lux de amănunte cum s-a întâmplat nefericitul eveniment din 21 decembrie anul trecut.
„Deputatul Popescu Dan Cristian în data de 21 decembrie 2013, s-a hotărât să aducă cadoul de Crăciun familiei sale mai devreme, dar nu a adus bucurie pe chipul băiatului şi nici soţiei acestuia, ci doar lacrimi în ochi. La întoarcerea acasă sâmbătă, după rezolvarea unor probleme personale, soţia a găsit butucul uşii de la intrarea în locuinţa familiei schimbat, iar soţul a refuzat să-i acorde accesul în locuinţa familiei, fără să ofere vreo explicaţie. Popescu Anca Roxana a sesizat organele de poliţie abilitate care s-au prezentat la faţa locului şi l-au amendat pe motiv că şi-a alungat soţia şi copilul din locuinţă familiei, cu suma de 500 lei. Acest lucru nu l-a determinat pe Popescu Dan Cristian să o lase să intre în casă pe soţie, nici măcar pentru a lua lucrurile personale de stricta necesitate ale ei şi copilului", se arată în scrisoarea trimisă de Roxana Popescu jurnaliştilor, citată de libertatea.ro. 

În replică, Dan Cristian Popescu susţine că soţia sa Roxana l-a dat în judecată pe parlamentar, pe rolul Judecătoriei Sector 3 existând în prezent două dosare, respectiv unul de divorţ şi unul de partaj. Mai mult, deputatul spune că că nu i-ar fi dat afară pe cei doi, ci Roxana Popescu ar fi părăsit locuinţa împreună cu fiul lor fără să ofere explicaţii. Aici poate fi consultat punctul de vedere în întregime al deputatului Dan Cristian Popescu. 

În 2012, pe când vicepreşedintele Forţei Civice Dan-Cristian Popescu era candidat din partea ARD pentru un mandat de deputat în Sectorul 2 din Bucureşti, el declara că deţine două case de vacanţă la Hollywood, peste 10 milioane de lei în conturi, dar şi acţiuni la companii energetice. El a făcut parte din PNL, până când s-a supărat pe partid că nu l-a desemnat drept candidat la Primăria Sectorului 2, moment în care a plecat spre zări mai prietenoase. Detalii despre averea sa deloc de neglijat găsiţi aici. 

Etichete: Dan Cristian Popescu, forta civica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE