Un deputat propune ca elevii să meargă la şcoală şi în weekendProiect inedit în Parlament, iniţiat de deputatul PSD Florin Gheorghe, care doreşte să-i cheme pe elevi la şcoală şi în weekend. Acesta susţine că prin iniţiativa sa legislativă dă posibilitatea şcolilor să organizeze ore facultative de sport sâmbăta. Beneficii ar avea şi profesorii: vor fi plătiţi dublu pentru aceste ore.

Un deputat propune ca elevii sa mearga la scoala si in weekend
Un deputat propune ca elevii să meargă la şcoală şi în weekend

"Cu părinţii am discutat. Şi eu sunt părinte, am doi copii, ambii la şcoală. M-am gândit că ar fi bine ca sâmbătă să introducem două ore suplimentare pentru că majoritatea părinţilor îşi duc copiii la diverse discipline sportive în weekend. Am zis că aceste ore de sport să le facă în cadrul şcolii.

Apropiem astfel mai mult copiii de şcoală, îi responsabilizăm, poate îi facem să iubească şcoala şi poate îi rupem de tablete, telefoane şi televizor", a declarat Florin Gheorghe, potrivit B1 TV.

Etichete: Florin Gheorghe, proiect Florin Gheorghe, şcoală, şcoală în weekend

0/1 COMENTARII
Alin Burcea
19 Sep 23:25
+0
VOTURI
-0
He he he... Ce-o sa-i sara astuia in cap smenarii din ANAT. Da, aia cu agentiile de turism care dau faliment pe capete.

Pana acum s-au tot dat cu fundul de pamant ca-i scoala prea lunga, ca sa fie vacante mai multe, ca sa mearga lumea in concedii in hoteluri insalubre dar platite la 5 stele, iar acum vine omul asta si propune sa se mareasca timpul in care stau elevii la scoala...
Ia, chiar sunt curios. Care spagar intervine sa-si planga de mila, ca nu poate castiga din "turismul" facut de el cat castiga bulgarii, de exemplu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE