Un deputat susține că un regizor, fiul unei consiliere din CGMB, a fost numit consilier la RADETDeputatul Dan Cristian Popescu i-a cerut președintelui PNL București, Teodor Atanasiu, să spună public dacă este adevărat că un regizor, fiul unei consiliere PNL din Consiliul General al Capitalei, a fost numit consilier la RADET, pe un salariu de 8000 de lei pe lună. RADET anunţă însă că tânărul ocupă funcţia de asistent director la Secretariat şi are un salariu net de 1500 de lei pe lună.

Un deputat sustine ca un regizor, fiul unei consiliere din CGMB, a fost numit consilier la RADET
Un deputat susține că un regizor, fiul unei consiliere din CGMB, a fost numit consilier la RADET
Foto: bn24.ro

„Cer public conducerii PNL București cât și noului primar general interimar, să lămurească aspectele sesizate în acest articol, iar dacă se confirmă că fiul unei doamne consilier general PNL, de profesie regizor, a fost angajat la RADET, regie aflată în subordinea CGMB, cer și retragerea sprijinului politic pentru respectiva doamnă!", a declarat Dan Cristian Popescu, conform bn24.ro.

Acuzațiile deputatului liberal se referă la Tudor Alexander Rădulescu, fiul președintei Organizației de Femei a PNL Sector 2, Lăcrămioara Fontoura Alexandre, consilier la Primăria Capitalei din partea liberalilor. În declarațiile de avere ale lui Tudor Alexander Rădulescu figurează faptul că acesta a lucrat la Parlament, pe post de consilier, iar el este și în conducerea Tineretului Liberal, fiind unul dintre pupilii lui Teodor Atanasiu.

Site-ul enational.ro a publicat recent informații potrivit cărora conducerea RADET, companie confruntată cu probleme financiare, a dispus angajarea a 200 de persoane, dintre care 4 pe post de consilieri, remunerați cu 8000 de lei lunar. Unul dintre cei 4 ar fi chiar tânărul liberal Alexander Rădulescu, anunță sursa citată.

RADET anunţă că Alexander Rădulescu ocupă funcţia de "asistent director" în cadrul Serviciului Secretariat General şi are un salariu net de 1500 de lei pe lună. Conform Regiei, niciun angajat nu are un salariu de 8000 de lei pe lună:

DREPT LA REPLICĂ

Conform hotărârii CA RADET nr.11/2015 prin care s-a aprobat modificarea organigramei instituţiei a fost înfiinţat compartimentul „cabinet consilieri", care are angajat un singur consilier. Alexander Rădulescu nu este şi nu a fost angajat în cadrul acestui compartiment. Postul ocupat este cel de „asistent director", în cadrul Serviciului Secretariat General. În urma derulării procesului de recrutare şi selecţie desfăşurat pentru ocuparea acestui post, Alexander Rădulescu a îndeplinit cerinţele de studii obligatorii specificate în fişa postului.

Conform fişei postului, principalele atribuţii de serviciu sunt următoarele:
asigurarea şi organizarea agendei de lucru a directorului general;
sortarea şi transmiterea corespondenţei primite;
organizarea şedinţelor;
elaborarea şi redactarea de documente şi situaţii, precum şi scrisori către alte instituţii;

Salariul net al angajatului Alexander Rădulescu este de aproximativ 1.500 de lei pe lună.

În ceea ce priveşte nivelul de salarizare, vă facem precizarea că în conformitate cu grila de salarizare din cadrul RADET, niciun salariat angajat al regiei autonome nu are salariu de 8.000 de lei/lună.

Referitor la numărul angajaţilor din RADET Bucureşti, în perioada 2014 – 2015 au încetat raporturile de muncă cu regia autonomă un număr de 179 de salariaţi. În aceeaşi perioadă, luând în considerare deficitul mare de personal în anumite zone de activitate, în aceeaşi perioadă, au fost ocupate un număr de 81 de posturi, din care muncitori – 56 de persoane şi personal TESA, alte 25.

Cu stimă,

BIROUL COMUNICARE RADET


Etichete: consilier radet, PNL, RADET

0/7 COMENTARII
nick
30 Nov 02:25
+0
VOTURI
-0
dl Alexander Radulescu este cercetat de Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Bucuresti si de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 dupa ce a amenintat pe autorul unui articol de presa in care se facea referire la o retea de prostitutie cu minore , retea protejata de fostul adjunct SIE generalul Dan Chiriac
Dovezi si pentru Fomita
29 Nov 16:24
+0
VOTURI
-0
Fomita mare, nu stiu si nici nu-mi pasa cine e jmekerashul ala de bani gata din poza. Eu doar am intrebat daca are si dovezi in sensul celor afirmate. Ca raspuns, domnul "cilivizat" a dat-o pe injuraturi, tendinta continuata si de matale.

Afirmi ceva cand ai si dovezile necesare. Daca nu le ai, ba ma trimiti nu stiu pe unde sa fac eu rost de ele, esti doar un postac pricajit.
Pricepi problema, Fomita-baeat-finutz?
Foame mare
29 Nov 14:45
+0
VOTURI
-0
=) "Dovezi", ce-i cu tine, e foamea mare?! Sau esti ruda cu "pitzi"?
Adevarul e ca pare baiat finut. Uite ce delicat isi face el selfie. =) =) =)
Dovezi
29 Nov 11:32
+0
VOTURI
-0
Sa ma pupi in postari!
Te-am intrebat ceva normal, iar tu te simti atacat de "postaci". Paranoia e in floare.
Tu ai spus ca ala e angajat nu-stiu-cum, dar pentru dovezi ma trimiti sa ma interesez nu-stiu-unde, ca aia "n-ar indrazni sa minta". Da, dupa cum nici tu n-ai indrazni sa faci afirmatii fara acoperire.
Afirmi o chestie, fii pregatit s-o si probezi. Altfel nu esti decat un "postac", stimate domnule sictirit.

SUCCESURI!
@ Dovada (foarte probabil postac PNList)
28 Nov 19:31
+0
VOTURI
-0
Stimate postac, "dovada" se obtine adresand o solicitare scrisa la Registratura RADET Bucuresti din Cavafii Vechi 15.
N-ar indrazni sa minta sau sa nu raspunda in 30 de zile.
In plus, in sediul din Cavafii Vechi 15 unde-si face veacul "pitiponcul" lucreaza sute de persoane care pot furniza dovezi. Si foto daca doresti.
Succes si sictir!
Dovezi
28 Nov 17:27
+0
VOTURI
-0
Nu spun ca n-o fi adevarat ce zici dumneata acolo, "Este angajat...", dar totusi, ceva dovezi ai? Ca asa pot spune si eu ca tu esti pacient la Spitalul 9. Este adevarat, ca asa zic eu.
Da-mi dovezi si te cred.
Este angajat al RADET
28 Nov 15:46
+0
VOTURI
-0
Da, este adevarat, acest tanar lucreaza la RADET Bucuresti de aproape jumatate de an.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE