Un deţinut a EVADAT de la Penitenciarul JilavaUn deţinut al Penitenciarului Jilava a părăsit, luni, punctul de lucru, acesta fiind căutat de autorităţi.

Un detinut a EVADAT de la Penitenciarul Jilava
Un deţinut a EVADAT de la Penitenciarul Jilava

UPDATE. Deţinutul de la Penitenciarul Jilava care a părăsit, luni, punctul de lucru a fost depistat de autorităţi după câteva ore.

"Luni, în jurul orei 15:15, s-a constatat că deţinutul Stefan Marian Valentin, născut la data de 22.04.1992, condamnat la 5.4 ani pentru tâlhărie, regim semideschis, a părăsit punctul de lucru comuna Vidra, judeţul Ilfov unde presta activităţi lucrative cu supraveghere. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliţia de Frontieră", anunţă reprezentanţii unuităţii de detenţie.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Bărbatul are 1,70 m înălţime, ochi căprui, păr şaten închis, faţă ovală, ten deschis, două tatuaje, constituţie atletică. Acesta purta o geaca neagra, pantaloni trening negri, tricou verde şi pantofi sport tip adidas.

Etichete: deţinut evadat jilava, detinut jilava, penitenciar jilava

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE