Un deținut de la Penitenciarul Jilava a decedatUn deținut de la Penitenciarul Jilava, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare, a decedat vineri în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, a declarat, Carmen Uțoiu, ofițer de presă la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Un detinut de la penitenciarul Jilava a decedat
Un deţinut de la penitenciarul Jilava a decedat

"Astăzi, în jurul orei 11,50, la Penitenciarul Jilava, un echipaj medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a acuzat o stare de rău. Concomitent a fost solicitat sprijinul Ambulanței, personalul medical al Ambulanței a continuat manevrele de resuscitare începute de către personalul din penitenciar, ulterior deținutul a fost transportat la un spital din rețeaua de sănătate publică, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, în jurul orei 14,57 s-a constatat decesul deținutului", a spus Uțoiu.

Ea a precizat că bărbatul a beneficiat de tratament și consult de specialitate în ultima perioadă și a fost evaluat ultima dată într-un spital din rețeaua de sănătate publică pe 1 iulie. Deținutul avea 69 de ani și era condamnat la doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a menționat Uțoiu, care a adăugat că va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Etichete: detinut decedat, Jilava, Penitenciarul Jilava

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE