Un DJ, cunoscut în cluburile din Bucureşti, s-a sinucis. El a lăsat un mesaj de adio pe FacebookUn DJ renumit în cluburile de noapte din Bucureşti, Lucian Boiangiu, şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind găsit spânzurat, miercuri seară, într-o anexă a casei părinţilor săi din satul Frasinu, comuna Băneasa, judeţul Giurgiu. 

Lucian Boiangiu
Lucian Boiangiu
Foto: Facebook

Lucian avea doar 27 de ani. Prietenii DJ-ului sunt în stare de şoc şi nu îşi pot explica de ce tânărul a ales să-şi curme zilele, scrie giurgiuveanul.ro. Înainte de a se sinucide, tânărul şi-a luat rămas bun de la prieteni, pe Facebook.

 

Tragedia s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 20.55. O femeie a sunat la 112, anunţând că fiul vecinei sale a fost găsit spânzurat.

Potrivit IJP Giurgiu, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că lângă o anexă a locuinţei se află trupul neînsufleţit al tânărului. Acesta se spânzurase de o grindă a unei anexe, un un conductor. La faţa locului a venit şi o ambulanţă, însă încercările echipajului medical de a-l resuscita au fost zadarnice.

Se pare că părinţii tânărului nu erau acasă în momentul în care fiul lor şi-a pus capăt zilelor. Oamenii legii nu au găsit vreun bilet în care acesta să îşi explice gestul extrem. Pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violenţă, cu excepţia celor provocate de strangulare.

Trupul tânărului de numai 27 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE