Profesorii unui liceu bucureștean vor să îl pedepsească pe elevul care și-a denunțat dirigintaO dirigintă de la Liceul Economic "Costin Kiriţescu" din Capitală a fost filmată în timp ce cerea bani de la elevi, iar acum profesorii vor să-l pedeapscă pe copilul care a făcut înregistrarea.

Un elev ar putea fi pedepsit dupa ce si-a denuntat diriginta care cerea bani
Un elev ar putea fi pedepsit după ce și-a denunțat diriginta care cerea bani

Profesorii de la Liceul Economic "Costin Kiriţescu" din Capitală au grijă acum să caute cum să îl pedepsească pe elevul care a înregistrat-o pe diriginta care cerea bani pentru mobilierul şcolar. "Dar pe ăla care a înregistrat la clasă nu îl pedepseşte cineva? Copilul trebuie ascultat şi să i se explice că legea interzice folosirea telefoanelor la oră. Faceţi comisie şi scrieţi ce vrei acolo", a declarat un profesor de la Liceul Kiriţescu din Capitală, potrivit unei înregistrări difuzate de România TV.

În plin scandal legat de banii ceruţi elevilor de la Liceul Economic "Costin Kiriţescu, un profesor face declaraţii halucinante. "Este o furtună declanşată de nişte copii, doritori să îşi denigreze profesorul, doritori să îşi denigreze şcoala în care învaţă. Nu i-a obligat nimeni să aducă bani la şcoală. Este o condiţionare, nu o obligare", a declarat Viorel Tudor, profesor la Liceul Economic "Costin Kirițescu" din Capitală.

Etichete: bani, dirigintă, elev, profesor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE