Un elicopter S-A PRĂBUȘIT în Harghita. FOTOTRAGEDIE! Un elicopter privat de mici dimensiuni - un girocopter - s-a prăbușit în județul Harghita, la câțiva kilometri de Odorheiul Secuiesc. 

Un elicopter S-A PRABUȘIT in Harghita
Un elicopter S-A PRĂBUȘIT în Harghita

Un elicopter privat s-a prăbuşit la ieșirea din Odorheiu Secuiesc spre Lupeni.  Pilotul în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața, a declarat pentru Agerpres șeful Centrului Operațional al ISU Harghita, col.Ovidiu Dudu.

"În această dimineaţă, în jurul orei 10.45, ISU Harghita a fost semnalat prin dispeceratul 112 că în zona Odorheiul Secuiesc – Coronda un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-o zonă împădurită şi a luat foc la impactul cu solul. La faţa locului au ajuns în scurt timp echipaje ale ISU Harghita, ale jandarmeriei şi ale SMURD.

Primii pompieri ajunşi la faţa locului au lichidat incendiul şi au constatat că la bordul aparatului de zbor, de tip girocopter, era o singură persoană, care în urma prăbuşirii a decedat. Aparatul de zbor era privat, iar pilotul în vârstă de 39 de ani a fost identificat de către autorităţi", precizează MAI în cadrul unui comunicat de presă, citat de realitatea.net. 

Imediat după prăbușire, elicopterul a explodat. Pilotul se pare că era singur în aparatul de zbor.

=

Etichete: elicopter, elicopter prăbușit, pilot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE