Un fost angajat Intact, executat silit de Antena 3 pentru un împrumutPostul Antena 3 îl execută silit pe jurnalistul Dan Boanță, fost angajat al postului până în 2011, pentru suma de 15.563 de lei, ce reprezintă un „împrumut nerestituit”.

Un fost angajat Intact, executat silit de Antena 3 pentru un imprumut
Un fost angajat Intact, executat silit de Antena 3 pentru un împrumut
Foto: paginademedia.ro

 Decizia a fost dată astăzi de către Judecătoria Sectorului 5 și poate fi atacată cu recurs numai de creditor (Antena 3), după cum se arată în decizia instanței citată de paginademedia.ro.

Totodată, instanța a dispus ca Boanță să plătească dobânda aferentă sumei de 15.563 de lei, „începând cu data de 27.06.2012 şi până la achitarea integrală a debitului şi a sumei de 1.049 lei reprezentând cheltuieli de judecată, la care se adaugă cheltuielile de executare”.

Dan Boanță a fost angajat al Antenelor până în vara lui 2011. La momentul respectiv, el a plecat în Statele Unite, în calitate de corespondent special, și nu s-a mai întors.

„Domnul Dumitru Boanţă a încetat să fie corespondent al Antenei 1 şiAntenei 3 în urma deciziei acestuia de a rămâne în Statele Unite ale Americii şi a pierdut orice drept de reprezentare jurnalistică a celor două organizaţii media, în momentul în care a decis să rămână în Statele Unite ale Americii”, au transmis atunci reprezentanții grupului de presă într-un punct de vedere trimis, la vremea respectivă. În 2012, Boanță a revenit în țară și a lucrat la Giga TV, ca prezentator de știri. 

Etichete: antena 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h