Un fost candidat PNL la parlamentare a deschis primul club de swingeri din CapitalăLiberala Roxana Ionita a infiintat primul club de swing din Capitala (Foto: puterea.ro)
Liberala Roxana Ioniță a înființat primul club de swing din Capitală (Foto: puterea.ro)

În 2008, Roxana Ioniţă şi soţul său erau dedicaţi politicii PNL. Candidau amândoi pentru câte un post de deputat de Bucureşti. Între timp, liberalii şi-au schimbat liderul, iar Roxana preocupările. Ea a inaugurat primul club de swing din Bucureşti, Attraction Club.

"Ideea mi-a venit căutând o soluţie de business care să funcţioneze, care să nu eşueze din punct de vedere economic", explică Roxana începutul afacerii cu sexul. "Asta e strict ca business. Însă, legat de subiect, am început să-l sesizez mai de mult. Eu am fost foarte mult plecată în afară cu burse de studiu şi acolo am remarcat că fenomenul acesta, swingul, era o chestie foarte la modă, şi ca subiect de discuţii, dar şi ca fenomen social şi cultural. După aceea, din curiozitate, m-am uitat să văd cum se prezintă fenomenul şi la noi, şi am descoperit că şi aici există o amploare importantă, dar, în mod surprinzător, nu e nici un club pentru comunitatea swingerilor", povesteşte Roxana Ioniţă, potrivit puterea.ro.

Etichete: afacere, Bucureşti, PNL, sex, swing

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE