Un fost senator american, în vârstă de 90 de ani, se va căsători cu un bărbatUn fost senator american, care a fost căsătorit timp o jumătate de secol cu o femeie, se va recăsători în această săptămână, la vârsta de 90 de ani, cu un bărbat, informează bbc.com.

Harris Wofford, alaturi de presedintele Obama
Harris Wofford, alături de preşedintele Obama

Harris Wofford, în vârstă de 90 de ani, a scris un articol de opinie ce a fost publicat în The New York Times, în care a susţinut cauza căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

Fostul senator american se declară norocos că este în viaţă într-o perioadă în care căsătoria a fost "întărită" în acest fel.

Harris Wofford spune că viaţa lui a fost "o poveste cu două mari iubiri" – cu soţia lui Clare, care a murit de leucemie în 1996, şi cu Matthew Charlton, în vârstă de 40 de ani.

"Nu mă categorisesc în funcţie de sexul persoanelor pe care le iubesc. Am avut o căsătorie de o jumătate de secol cu o femeie minunată, iar acum sunt norocos pentru a doua oară, pentru că am găsit din nou fericirea", a declarat fostul senator american.

În iunie 2015, Curtea Supremă din Statele Unite a anulat interdicţia referitoare la căsătoriile între persoane de acelaşi sex în fiecare dintre statele americane. În urma acelei decizii, căsătoriile gay au devenit legale la nivel federal, pe întregul teritoriu american. Clare Wofford a avut o influenţă puternică asupra carierei politice a senatorului Harris Wofford. Cuplul a avut trei copii împreună.

Harris Wofford, membru al Partidului Democrat, a reprezentat statul Pennsylvania în Senatul american din 1991 până în 1995. Şi-a început cariera politică la vârsta de 18 ani, înfiinţând Student Federalists, o organizaţie care promova principiile guvernării federale. A devenit o personalitate în mişcarea de apărare a drepturilor civile şi s-a implicat în campania prezidenţială a lui John F. Kennedy. Mai târziu, a colaborat cu preşedinţii Bill Clinton şi Barack Obama.

La cinci ani după moartea soţiei sale, l-a cunoscut pe viitorul lui soţ, Matthew Charlton.

"La vârsta de 90 de ani, sunt norocos să trăiesc într-o epocă în care Curtea Supremă a întărit ceea ce preşedintele Obama numeşte «demnitate a căsătoriei», prin recunoaşterea faptului că o căsătorie nu se bazează pe orientare sexuală, alegeri sau visuri. E bazată pe dragoste", a spus fostul senator american.

Sursă: europafm.ro

Etichete: casatorie barbati, Harris Wofford, Harris Wofford senator

0/1 COMENTARII
seo plugin
22 May 10:39
+0
VOTURI
-0
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE