Un fotbalist român a scăpat ca prin minune de accidentul de avion din FranțaAlin Vigariu, un fotbalist român care joacă acum în Suedia, a scăpat de accidentul de avion al companiei Germanwings, printr-o decizie de ultimă oră - a preferat altă cursă aeriană decât cea pe care o selectase inițial. 

Alin Vigariu
Alin Vigariu

Jucătorii echipei Dalkurd FF, din liga a treia suedeză, urmau să revină, în Suedia, după un cantonament în Catalonia. Din echipa face parte și românul Alin Vigariu, fost jucător al Craiovei și al Gloriei Buzău, informează The Mirror, citată de Ziare.com..

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Când sportivii au ajuns pe aeroportul din Barcelona, au hotărât să nu se mai îmbarce, pentru că zborul avea o escală prea lungă la Dusseldorf, în Germania.

"Pentru toți cei care au încercat să ne contactați, în ultimele ore, suntem bine, am ajuns acasă", a scris, pe Twitter, portarul echipei, Frank Pettersson. Acesta a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a precizat că se va ruga pentru cei care și-au pierdut viața, în cumplita tragedie.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Directorul sportiv al clubului, Adil Kizil, a confirmat că zborul a fost schimbat în ultimul minut.

Un avion Airbus A320 s-a prăbușit, marți, în sudul Frantei, în Alpi, in regiunea Digne. La bord se aflau 150 de persoane, care au murit.

La bord s-ar fi aflat, printre altii, 67 de germani, 45 de spanioli, un belgian si un olandez. Avionul aparținea companiei low-cost Germanwings, afiliată a companiei germane Lufthansa, și avea o vechime de 24 de ani.

Etichete: avion, fotbalist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h