Un furnizor al RADET a cerut insolvenţa Regiei, la două zile după decizia CGMBUn furnizor a solicitat insolvenţa RADET, la două zile după decizia CGMB privind intrarea în insolvenţă şi în condiţiile în care până în prezent nu există nicio solicitare oficială din partea Regiei înregistrată la tribunal.

RADET
RADET

În 23 septembrie, importatorul şi distribuitorul de izolaţii termice şi tehnologice, produse abrazive şi consumabile pentru sudură Q. Euro Soft SRL din Bucureşti a înregistrat la Tribunalul Bucureşti o cerere de intrare în insolvenţă a RADET, scrie profit.ro.

Firma a câştigat la licitaţie, în perioada 2008-2015, contracte din partea RADET în valoare totală de 3,82 milioane lei, constând în furnizare de materiale de izolaţie termică. Ultimul astfel de contract, pentru achiziţia de "saltele din vată minerală caserate cu alufolie", a fost atribuit de RADET către Q. Euro Soft SRL luna trecută şi a avut valoarea de 80.102 lei.

În aprilie, firma şi-a adjudecat şi un contract de furnizare de saltele de vată minerală de 191.566 lei scos la licitaţie de Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), principalul creditor al RADET, care a luat de asemenea decizia de a-şi cere insolvenţa.

Q. Euro Soft SRL a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 2,83 milioane lei, în uşoară scădere faţă de 2014 (2,86 milioane lei), şi un profit net de 7.566 lei, aproape dublu comparativ cu anul anterior.

Consilierii generali ai Capitalei au decis, miercuri, începerea procedurilor de intrare în insolvenţă a RADET. Preşedintele Consiliului de Administraţie al RADET, Sorin Chiriţă, a declarat că joi că CA va lua act de decizia CGMB, după care va înainta Tribunalului Bucureşti cererea de intrare în insolvenţă a regiei de termoficare, însă nici o astfel de cerere nu apare deocamdată ca înregistrată pe portalul instanţelor de judecată.

Etichete: CGMB, furnizor radet, insolvenţă radet, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE