Un german, participant la Gumball 3000, a rămas fără permis după ce a fost prins cu 191 km/h pe A1Poliţia a depistat sâmbătă pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, un cetăţean german, care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h şi se îndrepta spre Bucureşti pentru a participa la celebra cursă a bolizilor Gumball 3000, care are loc în Capitală.

Un german, participant la Gumball 3000, a ramas fara permis dupa ce a fost prins cu 191 km/h pe A1
Un german, participant la Gumball 3000, a rămas fără permis după ce a fost prins cu 191 km/h pe A1

Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

n zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucureşti - Piteşti, cu viteza de 191 km/h", precizează Ministerul de Interne.

Potrivit unor surse, acesta este Netzer Kai, unul dintre participanţii la cursa care are loc sâmbătă în Capitală, scrie Mediafax.

Participanţii la raliu au pornit din Irlanda, au traversat Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Germania, Cehia, Italia şi Ungaria şi au intrat în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Încă de la intrarea în ţară însă, şoferii de lux au fost atenţionaţi de către poliţişti să circule cu viteză normală, legală.

Taxa de participare la raliu este de 40.000 lire sterline.

Maşinile sunt foarte scumpe, mărci exclusiviste, care costă sute de mii de euro. Alte zeci de mii de euro sunt investite înaintea fiecarui raliu pentru fiecare maşină.

Printre maşinile participante se regăseşte şi celebrul Batmobil, aşa că mulţi fani i-au aşteptat pe participanţi chiar în vamă pentru a vedea bolizii.

Etichete: german permis, german viteza A1, Gumball 3000, Gumball 3000 Bucuresti

0/3 COMENTARII
rio
08 May 14:57
+0
VOTURI
-0
Cum pe ce? Pe kilometrii aia de autostrada.
Iar ultima ta intrebare e de copil prost.
monte
08 May 13:44
+0
VOTURI
-0
Pai da. La aia se circula cu cat vor, ca aia au pe ce. La noi, unde vrei sa se circule cu cat vrei? Pe 1 km aici, pauza 30 km, apoi iar 2 km de autostrada si inca 10 de drum national si tot asa?
Daca tot ti-e mila de el, de ce nu te duci tu sa-i platesti amenda?
rio
07 May 23:12
+0
VOTURI
-0
Pai da. La ei pe Autobahn circula cu cat vor. La noi dupa ce ca sunt doar cativa kilometri de autostrazi, nici pe alea nu avem voie cu mai mult de 130, ca te salta militienii. In schimb altii care fac contraventii mult mai grave sunt tolerati.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE